Skicka ansökan

Om företaget

Proxytel Communication är ett kommunikationsföretag som finns beläget i centrala Linköping. Sedan starten i januari 2007 har vi vuxit sakta men säkert. Vi har hela tiden levererat kvantitet med kvalité, vilket är våran filosofi och en bidragande faktor till att vi idag är ett väletablerat namn inom telemarketing.
Vår försäljningstaktik grundar sig i en tvåstegsmodell. Där första samtal ut till kund är informativt samt en förberedelse inför försäljning. Andra steget är att sälja in produkten till kunden.

Med vår unika modell byggs en mer seriös försäljning upp, först och främst för kunden men även för våra medarbetare.

För att uppnå våra högt ställda krav så har vi arbetsledare/coacher som ständigt finns på kontoret för garantera kvaliten och höja försäljningen.

Proxytel ska alltid, oavsett syfte eller kundunderlag, vara det självklara valet för företag som vill effektivisera sin verksamhet. Vi har under våra aktiva år fått höra att telemarketing i många fall kan vara en flyktig och enligt vissa oseriös bransch. Det vill vi ändra på.

Vi ska i allt vi gör ha den kvalité som våra uppdragsgivare efterfrågar, men samtidigt kunna erbjuda hög kund och personalvård.

Kvantitet med Kvalité, helt enkelt.
Vårt trevliga kontor är centralt beläget på S:t Larsgatan 22 A i Linköping.


S:t Larsgatan 22 A, Linköping
Utvecklad av Webdom
/